piramida, +1
Promowanie na śmierci dziecka
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
-
-
Najbardziej rozbawił mnie dziś Rutkowski, który stwierdził, że kobieta ma coś do ukrycia. :szeroki_usmiech
Toż pół Polski od początku wie, że ma coś do ukrycia i że sprawa śmierdzi na kilometr, a ten teraz się ocknął. Albo boi się, że mu wytoczą sprawę za ukrywanie przestępcy. :szeroki_usmiechW Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
-
A może to reality show...takie testy żeby zobaczyć czy publika będzie liczna...Chiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793
www.tuneforce.pl
www.dpfserwis.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MihauZamieszczone przez piramidaMedia nie maja się czym zająć?
P.S. mogi się gościa zapytać jaką miał temp oliwy podczas upalania :szeroki_usmiechsuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Jutro z rana odpalę onet i przeczytam "Wracam do Bartka, Kocham go" :roll:
Litości!!! Czy naprawde nie ma kogos z jajami kto zajmie sie ta sprawą - przymknie tą kretynkę, a Rutkowskiego nadepnie na mosznę żeby sie przestał już wpierd..ć do tej sprawy??? Kto wogóle pilotuje całą tą sprawę?
Policja, która nie ma jaj bo sama się boi przespisów które jej dotyczą?
Sąd, w którym siedza bezimienne cipy w togach, które zawsze dziwnym trafem mają dwie gotowe odpowiedzi "sprawa jest w toku" "cały czas uzupełniane sa akta i badane okoliczności"?
Rutkowski, któremu pokiełbasiło sie we łbie od parcia na szkło i lubi być na pudelku?
Gdzie taki hardy mąż który, przestanie sobie zawracać dupę "badaniem okoliczności", wrzuci do lochu tych co potrzeba, a mediom wlepi jeszcze zakaz propagowania wizerunku podejrzanych osób jako telewizyjnych osobistości? No gdzie...? Jak jest potrzeba rozreklamowania się, to wtedy Polska...orzeł...barwy biało-czerwone, jak trzeba twardej ręki, to pizda jedna z drugą chowa łeb w piasek i "bada okoliczności" :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:Artur
Komentarz
-
-
pojedziesz autobusem bez biletu to ci dowalą grzywne albo areszt, a ta menda pie.r.dolona po świecie jeszcze łazi i nikt jej nie zadźgał.... człowiek by dał wszystko by kochanego dzieciaka mieć a taka wsza sie dziecka pozbędzie i czemu nikt ku.rna tego nie widzi... czy wymiar sprawiedliwości w tym kraju ślepy jest?
jakbym ja gdzie spotkał to bym skopał na śmierć za to co zrobiła, nie ważne czy zabiła, czy nie , ale nie próbowała ratować.... i mozecie mnie ukrzyżowac za to, ale założe sie , że prawie wszyscy z was zrobiliby to samo....
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez r2rPolicja, która nie ma jaj bo sama się boi przespisów które jej dotyczą?
Sąd, w którym siedza bezimienne cipy w togach, które zawsze dziwnym trafem mają dwie gotowe odpowiedzi "sprawa jest w toku" "cały czas uzupełniane sa akta i badane okoliczności"?
Poza tym zauważcie, co twierdzą "fachowcy" typu Ćwiąkalski, oraz pozostali "prawnicy", którzy wypowiadają się w mediach (wyjątek stanowi Hołyst, ale on jest kryminologiem, a nie prawnikiem). Wszyscy oni głośno mówią, że sytuacja jest jak najbardziej ok, wszystko przebiega zgodnie z prawem (chorym, polskim prawem), a Katarzyna W. i jej mężulek są ludźmi wolnymi i mogą robić, co chcą... Dziwne, że Katarzyna W., mając obecnie trzy zarzuty i wyraźnie matacząc w sprawie, nadal odpowiada "z wolnej stopy"... Kabaret trwa w najlepsze, ale (poza "rodzicami" zmarłej Magdy i Rutkowskim) nikomu jakoś nie jest do śmiechu...Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
Polska policja, prokuratura itd są tak beznadziejne że szkoda słów...mogą skazać łepka za podpicie legitymacji dwuzłotówką, dziadka co po piwie na rowerze wyskoczył po fajki...itd.
W sobothe mieliśmy włam do firmy, przyjechała ekipa...pozbierali odciski, zabezpieczyli ślady...i koniec do tej pory nikt nawet pracowników nie przesłuchał(kij z tym że są niewinni), w około kamery nikt nagrań nie zabezpieczył a wczoraj jak do nich dotarliśmy to się okazało że już tego dnia nie ma zarejestrowanego na dysku...a jedna z kamer ma taki widok że wszystko nagrała...ale po h.. się wysilić mimo naszych uwag i próśb...polska policja to dno i wodorosty!!!
W tej sprawie to samo...zamiast zając się konkretami to się z rutkowski show użerają...masakra jakaś...mamy za to świetny temat zastępczy...Chiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793
www.tuneforce.pl
www.dpfserwis.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Eidos71"fachowcy" typu Ćwiąkalski
Jacy politycy, takie prawo...
Powinien istnieć w rzeczywistości taki skotniały twardziel Bruce Willis/Szakal. Miałby od h... zleceń przez ostatnie pare lat na polski światek polityczny, niepolityczny, celebrycko-towarzyski i może by się w tym kraju unormowały jakies zasady etyki i normalności :twisted:Artur
Komentarz
-
-
a czemu cała Polska musi żyć tym skandalem jakby to było wielce ważne żeby na 1 miejscu o tym trąbić o 19.00 w TVN że jakaś tam patologia coś tam napisała, mnie bardziej interesuje jak z cenami paliwa co z emeryturami i poprawą warunków życia, o tym się nie mówi bo po co lepiej rozemocjonować społeczeństwo jakimś skandalem bez znaczenia niż zająć się trudnymi sprawami.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Eidos71Kabaret trwa w najlepsze, ale (poza "rodzicami" zmarłej Magdy i Rutkowskim) nikomu jakoś nie jest do śmiechu...
Dla mnie najgorsze jest to ze ten kabaret podsyca TVN i inne szmatławce i brukowce tupu Fakt SE itp. zamiast szukać sedna sprawy piorą publicznie czyjeś brudy dla zysku i oglądalności :x
Ku@#$! Co za chory kraj :x poprostu można się załamać. Ciagle coś... :roll:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maxpaynemmZamieszczone przez Eidos71Kabaret trwa w najlepsze, ale (poza "rodzicami" zmarłej Magdy i Rutkowskim) nikomu jakoś nie jest do śmiechu...
Dla mnie najgorsze jest to ze ten kabaret podsyca TVN i inne szmatławce i brukowce tupu Fakt SE itp. zamiast szukać sedna sprawy piorą publicznie czyjeś brudy dla zysku i oglądalności :x
Ku@#$! Co za chory kraj :x poprostu można się załamać. Ciagle coś... :roll:
Komentarz
-
-
kris75, trafne spostrzeżenie, choć jestem zdania że te wszystkie tematy zastępcze, mam talenty, rutkowscy, kasie cichopki, gwiazdy na lodzie....kiedyś się przejedzą bo co było fajne i kontrowersyjne za pierwszym razem, niekoniecznie będzie wywoływało zainteresowanie za drugim. Ostatecznie wkońcu wyczerpie się taka sieczka w mediach, bo żądni kontrowersji ludzie przestaną sie tym wkońcu interesować i zwrócą uwage na realne problemy i zagrożenia - o ile jeszcze nie będzie za poźno.
Narazie regularnie odwraca się nasza uwage od podwyżek i matactw, wymyślając dla ludożerki jakąś walkę o krzyż, jakies recepty niestemplowane....ale do czasu.Artur
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez r2rOstatecznie wkońcu wyczerpie się taka sieczka w mediach, bo żądni kontrowersji ludzie przestaną sie tym wkońcu interesować i zwrócą uwage na realne problemy i zagrożeniasaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez r2rOstatecznie wkońcu wyczerpie się taka sieczka w mediach, bo żądni kontrowersji ludzie przestaną sie tym wkońcu interesować i zwrócą uwage na realne problemy i zagrożenia - o ile jeszcze nie będzie za poźno.
Oj, oj, oj. Hot njus!!!
Katarzyna W. znaleziona w parku po zażyciu leków przez Staż Miejską.
Komentarz
-
Komentarz